Over Dansschool Zoetermeer


Bel nu voor meer informatie

079 8890799

Personal Sports Club presenteert: Streetdance voor Kinderen!

Streetdance is een specifieke vorm van dance. Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar dan op straat, in clubs en op scholen.
Streetdance is dus een vorm van dansen waarbij de kinderen lekker in beweging kunnen komen en wordt hun creativiteit geprikkeld. Dit gebeurt mede door gebruik te maken van de eigen inbreng van de kinderen. Op deze manier wordt er op een leuke en creatieve manier tot een choreografie gekomen.

Op deze site vindt u meer informatie over de danslessen, verschillende abonnementen die Dansstudio Zoetermeer aanbiedt, de dansdocenten en nog veel meer!

Naast dat er Streetdance wordt aangeboden, is het ook mogelijk om Klassiek Ballet te volgen. Voor meer informatie over het volgen van Klassiek Ballet kunt u kijken op www.balletschoolzoetermeer.nl

In het menu kunt u alles vinden wat u wilt weten over de lessen die wij verzorgen voor uw kinderen. Ook kunt u hier een afspraak maken voor een (uiteraard gratis) proefles. Graag verwelkomen wij u snel bij ons op de club!